Cajun-Przyprawione Kotlety Schabowe

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Cajun-przyprawione Pan smażone kotlety wieprzowe spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka masła, mąki, mąki kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę samoistnie rosnącą, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto z gruszką i suszoną wiśnią Frangipane jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Natalie ' s Cajun-przyprawione Pan-Fried Tilapia, Jedna Patelnia Jabłko Cynamon Kotlety Wieprzowe, oraz Kotlety Wieprzowe Z Blachy Miodowo-Musztardowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kotlety schabowe posypać 1 łyżeczką. przyprawa.
Połącz pozostałe przyprawy, mąkę i mączkę kukurydzianą. Kotlety schabowe wymieszać z mąką, wytrząsając nadmiar.
Roztopić masło z olejem na dużej patelni na średnim ogniu; dodać kotlety wieprzowe, i gotować 8 do 10 protokół z każdej strony lub aż do zrobienia. Wycisnąć sok z cytryny na kotlety wieprzowe i udekorować, w razie potrzeby.
* Przyprawa kreolska może być zastąpiona.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.