Cajun Oven-Smażone Ostrygi Z Pikantnym Sosem Koktajlowym
Przepis Cajun piekarnik-smażone ostrygi z pikantnym sosem koktajlowym może zaspokoić głód kreolski w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 30 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka papryki, ostryg, chrzanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Poczernione Smażone Ostrygi Z Cytrynowym Sosem Koktajlowym, Ostrygi koktajlowe z sosem koktajlowym Oysterville ' s Finest, oraz Chrupiące Ostrygi Smażone W Piekarniku.
Instrukcje
Ketchup połączyć z 3 kolejnymi składnikami; odstawić.
Połączyć mąkę kukurydzianą i następne 4 składniki w misce; dobrze wymieszać.
Dodaj ostrygi w partiach po 8; wrzucić do herbu całkowicie.
Zalać galaretkę równomiernie olejem; wstawić do piekarnika na 3 minuty lub aż będzie bardzo gorąco. Ostrygi układaj na patelni w jednej warstwie.
Piec w temperaturze 450 przez 8 minut; obrócić i piec dodatkowe 8 minut lub do złotego koloru.
Podawać natychmiast z sosem koktajlowym.
Dekoruj klinami cytryny, w razie potrzeby.