Cajun Fried Okra może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 5G białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 51 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mąkę kukurydzianą, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cajun Fried Okra, Cajun Fried Okra, oraz Cajun Smażona Okra Z Kremowym Sosem Chili.
Instrukcje
1
2 łyżeczki przyprawy domowej, przepis następuje
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy
2
Kremowy sos Chili, przepis poniżej
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Chili
3
Rozgrzać olej w dużej patelni o ciężkim dnie lub holenderskim piekarniku do 350 stopni F. (może nie trzeba używać tyle oleju; nie napełniaj patelni więcej niż w połowie boków olejem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia
4
W średniej misce, połączyć mąkę kukurydzianą, mąka, przyprawa domu, i Cajun przyprawa. Okra zanurzyć w maślance, a następnie pogłębiać w mieszance mąki kukurydzianej, aby dobrze pokryć. Ostrożnie dodać okra do gorącego oleju i gotować do złotego koloru. (Może być konieczne smażenie okry partiami.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Cajun
Maślanka
Przyprawy
Mąka Kukurydziana
Mąka Uniwersalna
Ketmia Jadalna (okra)
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Wyjąć z oleju, odcedzić na papierowych ręcznikach, a następnie podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
6
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
7
W małej misce, połączyć wszystkie składniki, dobrze mieszając. Kryj się i wyluzuj.