Cajun Corn and Crab Bisque może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.86 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Jeśli masz płynne krewetki i Krab gotować przyprawy, masło, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Bisque z kraba i kukurydzy, Zdrowsza kukurydza i Krab Bisque, oraz Schłodzona zupa kukurydziana z bazylią, awokado i Krabem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w małym rondlu na średnim ogniu; następnie stopniowo ubić mąkę. Gotować 5 do 7 minut, stale ubijając, aż powstanie złota zasmażka; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Połączyć cebulę, czosnek i seler i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodaj przyprawę Cajun do smaku. Wymieszać bulion, kukurydzę i liść laurowy. Doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, a następnie wlać mleko, śmietanę i płynny Krab zagotować. Gdy mieszanina zaczyna się gotować, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 7 minut. Wymieszać zasmażkę, 1 łyżkę stołową na raz, dokładnie mieszając. Nadal gotować, na małym ogniu, ubijając, aż mieszanina zgęstnieje. Wymieszać w mięso krabowe, zielona cebula, i sos Worcestershire. Dusić 6 do 8 minut więcej. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Cajun świetnie komponuje się z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Terras Gaudan O Rosal Albarino mieszanka z 4.6 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.