Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Caja China-Roasted. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 116g tłuszczu, oraz w sumie 1688 kalorii. Na 4,03 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka anyżu gwiazdkowego, brązowego cukru, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj China White, China Joes, oraz China Coast Salad Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: grill Caja China
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
1
Podgrzać węgiel drzewny lub grill gazowy do wysokiej do bezpośredniego grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Zieloną cebulę posmarować olejem rzepakowym i doprawić solą i pieprzem. Grill, aż zwęglone i po prostu zwiędły, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Połącz ocet, 3/4 szklanki wody, cukier, 1 łyżka soli koszernej, nasiona kolendry, czosnek i jalapeno w średnim niereaktywnym rondlu, doprowadzić do wrzenia i gotować, aż cukier się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona Kolendry
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Zdjąć z ognia, przenieść do niereaktywnej miski, dodać zieloną cebulę, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny i do 2 dni.
Dla suwaków kaczek: przygotuj Caja China zgodnie ze wskazówkami producenta. Zrób kulki z folii aluminiowej, aby podtrzymać stojak Caja China, który znajduje się na patelni ociekowej-stojak powinien być lekko uniesiony na patelni ociekowej, aby kaczki pozostały powyżej tłuszczu, który renderuje się na patelni podczas procesu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Umieść stojak na folii na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Umyć kaczki z obu stron olejem rzepakowym i posypać proszkiem ancho oraz odrobiną soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Kaczki
8
Kładziemy kaczki w bok piersi na stojaku, nakładamy pokrywę i kładziemy gorące węgle na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kaczki
9
Dodaj około komina pełnego zimnych węgli do gorących-będą łapać i gotować, gdy gorące węgle się palą.
10
Dodaj więcej zimnych węgli w razie potrzeby, aby ogień był gorący przez cały proces gotowania. Gotować kaczki przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kaczki
11
Usuń węgle i pokrywkę, szczotkować grzbiety kaczek z sosem barbecue, przewrócić, szczotkować szczyty z większą ilością sosu i kontynuować gotowanie, aż złoty kolor i gotowane przez i skóra jest chrupiąca, o 45 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Kaczki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
12
Podczas gdy kaczki gotować, połączyć pozostały sos barbecue, koncentrat soku jabłkowego, cukier, koper włoski, cynamon, anyż i habanero w średnim rondlu i gotować do ogrzania i lekko zmniejszona, o 30 protokół; wymieszać kolendry.
Aby zmontować, rozłóż część mieszanki creme fraiche na górnej i dolnej bułce. Kopiec niektóre z kaczki na dole bułki, top z niektórych marynowanej zielonej cebuli, umieścić wierzch bułki na wierzchu i cieszyć.