Café au Lait Cake

Café au Lait Cake
Café au Lait Cake to bezglutenowe i bezmleczne deser. Ten przepis służy 12 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz bitą mleczną polewę czekoladową, zimną wodę, granulki kawy instant espresso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Café au Lait Cake, Café au Lait Angel Food Cake, oraz Bezglutenowe ciasto Café au Lait.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj dwie 8-lub 9-calowe okrągłe patelnie do ciast lub spryskaj sprayem do pieczenia mąką. Rozpuścić 1 łyżkę kawy w 1 1/4 szklanki wody. Zrób ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu, używając mieszanki kawy zamiast wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Rozpuścić 2 łyżeczki kawy w 1 łyżce chłodnej wody. Wymieszać 2 łyżeczki mieszanki kawy w lukier. W średniej misce, wymieszać razem ubitą polewę i pozostałą mieszaninę kawy; delikatnie wymieszać w 1/4 szklanki mieszaniny lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Na talerzu do serwowania umieść 1 warstwę ciasta, zaokrągloną stroną w dół.
5
Rozłóż połową ubitej mieszaniny topping (około 3/4 szklanki) w granicach 1/4 cala od krawędzi. Wierzch z drugą warstwą, zaokrąglony bok do góry. Strona mróz i wierzch ciasta z lukrem. Rura pozostała ubitą mieszaninę topping wokół góry ciasta. Przechowywać w lodówce 1 do 2 godzin lub do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Udekoruj wierzch ciasta ziarnami espresso. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna EspressoZiarna Espresso
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn