Placek Z Orzeszków Ziemnych
Southern Pecan Pie może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 4G białka, oraz 27 g tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 412 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, połówki orzechów pekan, piecrust i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to niedrogie przepis dla fanów Południowej żywności. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Placek Z Orzeszków Ziemnych, oraz Placek Z Orzeszków Ziemnych.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. rozwiń piecrust i umieść w 9-calowej płycie ciasta. Złóż zwis pod i zaciskaj krawędź widelcem lub palcami.
Piec skorupę, aż światło złoty kolor, o 10 protokół. Schłodzić całkowicie na stojaku. (Pozostaw piekarnik włączony.)
W średniej misce ubić syrop kukurydziany, brązowy cukier, sól, masło i wanilię. Lekko ubić jajka w małej misce, a następnie ubić do mieszanki syropu kukurydzianego.
Drobno posiekać 1/2 szklanki orzechów pekan i równomiernie rozprowadzić na kawałku. Z grubsza posiekać inny
1/2 szklanki orzechów pekan i wymieszać z mieszaniną syropu kukurydzianego, a następnie wlać nadzienie do skorupy. Ułóż pozostałe 1 filiżanki orzechów pekan na wierzchu w dekoracyjny wzór.
Piec ciasto, aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty, 40 do 50 minut. Schłodzić całkowicie na stojaku.
Podawać z bitą śmietaną, w razie potrzeby.