Cabernet duszone żeberka z Chardą Szwajcarską i Orecchiette

Cabernet duszone żeberka z Chardą Szwajcarską i Orecchiette
Cabernet duszone żeberka z Chardą Szwajcarską i Orecchiette mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 471 kalorii, 16G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, pasta pomidorowa, parmezan ser reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać liść laurowy można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Duszone żeberka wołowe z puree ziemniaczanym, Chardą Szwajcarską i śmietaną chrzanową, Cabernet-Duszone Żeberka Wołowe, oraz Cabernet-duszone żeberka z gorgonzolą Polentan i mieszanką zielną Gremolata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na krótkie żeberka: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni Fahrenheita.Przyciąć grube warstwy zewnętrznego tłuszczu z krótkich żeber. Nie przesadzaj; małe ilości tłuszczu stworzy smak i większość tłuszczu zostaną usunięte, gdy przepis jest odtłuszczone pod koniec. Doprawić wszystkie boki żeberek solą i pepper.In ciężki garnek, taki jak garnek 5-quart stock lub holenderski piekarnik, który ma ciasną pokrywkę, rozgrzej 2 łyżki oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Dodaj 3 krótkie żeberka, sear ze wszystkich stron do brązowego, 4 do 5 minut na stronę. Jeśli na końcu jest dużo odsłoniętego mięsa, użyj szczypiec do stania żeber do zgrzewania końców przez około 2 minuty na koniec.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1
Wylać wszystko oprócz 2 łyżek tłuszczu z patelni. Zmniejszyć ogień do średniej i dodać do patelni grubo posiekaną cebulę, marchewkę i seler, skrobając wszelkie rumiane kawałki mięsa z dna patelni drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Saute, mieszając często, aż warzywa są nieco rumiane, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3
Dodaj połowę czosnku, i stale mieszając, saute aż tylko pachnące, o 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodaj pastę pomidorową i, ciągle mieszając, saute aż pasta pomidorowa po prostu zaczyna się karmelizować, 1 do 2 minut dłużej.Podnieś ciepło do wysokości i odgazuj patelnię z winem, skrobając wszelkie rumiane soki z dna garnka drewnianą łyżką. Zmniejszyć ogień do średniej-wysokiej i zmniejszyć wino o połowę na wolnym ogniu, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać liść laurowy, natkę pietruszki, tymianek i skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Dodać żeberka z powrotem do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodać tyle bulionu z kurczaka, aby doprowadzić płyn do połowy żeber. Doprowadzić wywar do wrzenia, umieścić kawałek papieru pergaminowego na garnku, przykryć szczelnie i wstawić do piekarnika. Gotować od 2 do 2,5 godziny, aż mięso odpadnie z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Wyjmij krótkie żeberka z garnka i połóż na talerzu. Gdy jest wystarczająco chłodny, rozdrabniaj mięso z kości na kawałki wielkości kęsa, odrzucając widoczny tłuszcz lub chrząstkę. Rezerwa ciepła do czasu potrzebnego.Przecedzić SOS Cabernet przez sito o drobnych oczkach, naciskając tylną dużą łyżkę na ciała stałe, aby uzyskać maksymalną ilość sosu. Odtłuścić SOS albo przez: za pomocą separatora sosu; przechylając patelnię na jedną stronę i odtłuszczając tłuszcz z dużą łyżką; lub tworząc naczynie do tego momentu dzień wcześniej, schładzając go i łyżki OFF warstwy tłuszczu, który zwęża się na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Umieść odtłuszczony sos na dużej patelni na średnim ogniu i zmniejszyć konsystencję sosu (wystarczająco grube, aby pokryć tył łyżki), 4 do 5 minut, jeśli sos jest ciepły. Sos na małym ogniu.Dla orecchiette i chard: przynieść duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrecchietteOrecchiette
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Dodaj orecchiette i gotować zgodnie ze wskazówkami pakietu aż al dente, o 12 protokół.Tymczasem w dużej zupie lub garnku rozgrzej pozostałą oliwę przez 1 minutę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrecchietteOrecchiette
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Dodaj pozostały czosnek i drobno posiekaną cebulę i saute, mieszając często, aż bardzo lekko zabarwiony, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
12
Dodaj chard, wrzucić dobrze do herbu z oliwą z oliwek i saute, mieszając często, aż zmiękną, o 6 protokół. To będzie wydawać się dużo chard kiedy po raz pierwszy umieścić go w doniczce, ale będzie więdną znacznie. Kadzi filiżankę wody do gotowania makaronu nad chard i nadal saute, mieszając często, aż większość cieczy odparowuje, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
13
Odcedzić makaron i dodać do mieszaniny chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
14
Polać połowę sosu Cabernet na makaron i chard i wrzucić do pokrycia makaron z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
15
Dodać ser do makaronu i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
16
Makaron ułożyć na półmisku lub podzielić na duże miseczki z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
17
Rozdrobnione mięso umieścić w pozostałym sosie Cabernet i ogrzać na średnim ogniu. Łyżka mięsa i sos na makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
18
Podawać natychmiast z dodatkowym startym serem Parmigiano Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia58
Magazyn