Bûche de Noël

Bûche de Noël
Bûche de Noël jest bezmleczne przepis z 10 porcjami. Ta przystawka ma 133 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz cukier, jajka, śmietanę z kamienia nazębnego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Buche de Noel, Bûche de Noël, oraz Buche de Noel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nasmaruj dno i boki 15" x 10" x 1" patelni jellyroll; dno linii papierem woskowym. Tłuszcz i papier woskowy mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PatelniaPatelnia
2
Beat żółtka z dużą prędkością miksera elektrycznego 5 minut lub aż gruby i blady. Stopniowo dodawać 1/3 szklanki cukru, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodać wodę i wanilię. Złożyć w 1/2 szklanki mielonych pistacji. Stopniowo składaj w mące tortowej i kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
WaniliaWanilia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
WodaWoda
4
Ubij białka z dużą prędkością, aż do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
5
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubijać do uzyskania miękkich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
SólSól
6
Dodać pozostałe 1/3 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż do mieszaniny żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
7
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec w temperaturze 375 przez 10 minut lub aż Góra sprężyny z powrotem po dotknięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Przesiać cukier puder w prostokąt 15" x 10" na ręczniku tkaniny. Kiedy ciasto jest gotowe, natychmiast poluzuj z boków patelni i wyjmij na cukrowy ręcznik. Odklej papier woskowy. Zaczynając od wąskiego końca, zwinąć ciasto i ręcznik razem; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu, szew w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
10
Rozwiń ciasto; Usuń ręcznik.
11
Ciasto posmarować połową obficie czekoladowego maślanego kremu; ostrożnie przełożyć. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
12
Cut 1 " gruby ukośny kawałek z 1 koniec rolki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
13
Umieść bułkę z ciastem na talerzu do serwowania, szew w dół; umieść wycięty kawałek na wierzchu ciasta, aby przypominał węzeł.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
14
Pozostałą masę rozłożyć na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
15
Wynik lukier z palców widelca przypominać kory drzew. Top ciasto z posiekanymi pistacjami dla mchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
LukierLukier
KoraKora
16
Udekoruj boki ciasta grzybami Bezowymi, liśćmi laurowymi i jabłkami krabowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
GrzybyGrzyby
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
KrabKrab
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn