Bún Chay (Wietnamska Wegetariańska Sałatka Z Makaronem)

Bún Chay (Wietnamska Wegetariańska Sałatka Z Makaronem)
Przepis Bún Chay (wietnamska Wegetariańska Sałatka z makaronem) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.84 za porcję. 69 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, cukier, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Bun Chay (wietnamska Wegetariańska Sałatka z makaronem), Goi Chay (wietnamska Sałatka Wegetariańska), oraz Mini smażone Wegetariańskie jajko (cha Gio Chay po wietnamsku) dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia23
Magazyn