Bób z masłem koperkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj bób z masłem koperkowym spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 66 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 313 kalorii, 12g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać bób, szalotka, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Bób & groszek z masłem miętowym, Sałatka z bób, koperek i Feta, oraz Karmelizowana Cebula I Fasola Fava (Bób).
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym garnku i soli obficie.
Dodać fasolę i gotować, aż będzie miękka (około 5 minut).
Fasolę odsączyć i dokładnie spłukać pod zimną wodą.
Roztopić masło na średnim ogniu na dużym, prostym patelni, wymieszać szalotki i soli obficie. Gotować, aż szalotka będzie bardzo miękka i aromatyczna, około pięciu minut, a następnie dodać fasolę. Fasolę wymieszać z masłem i gotować przez minutę, następnie dodać parmezan i mieszać, aż parmezan się rozpuści.
Zdjąć z ognia i wymieszać z koperkiem.
Dodać sól do smaku i sok z cytryny w razie potrzeby.