Bułki z boczkiem, kiełbasą i śliwkami
Przepis boczek, kiełbasa & bułki śliwkowe mogą być wykonane w około 45 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. 81 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Mieszanka kiełbas koktajlowych, czysty miód, rashers smugowany boczek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Bułki z bakłażanem śliwkowym i Prosciutto, Farsz śliwkowo-jabłkowy z kiełbasą, oraz (nie)sausage Rolls - francuskie bułeczki z soczewicy z konserwowanym Le dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Wrzucić kiełbaski w misce z miodem, aż wszystkie są dobrze pokryte. Każdą kiełbasę zawijamy i ścinamy w kawałku boczku, a następnie szaszłyk szaszłykiem koktajlowym. Umieścić na blasze do pieczenia i gotować przez 30 min.