Bułka Z Lodami Brownie-Peanut
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 425 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka lodów, kremowe masło orzechowe, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ciasto Z Lodami Cynamonowymi, Podwójne Lody Z Masłem Orzechowym, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj dno i boki 12-na-15-calowej galaretki i spód linii pergaminem.
Wlać przygotowane ciasto brownie na patelnię; piec, aż tylko gotowe, 12 do 15 protokół.
Wyjąć patelnię do stojaka z drutu i ostudzić brownie.
Gdy brownie ostygnie, Uruchom nóż wzdłuż boków patelni, aby go poluzować.
Umieść kawałek pergaminu tak duży (lub większy)jak galaretka na patelni. Odwróć brownie na blasze; odklej pergamin.
Przechowywać w lodówce lody zmiękczyć, 10 do 20 protokół. W średniej misce wymieszaj miód, wanilię i masło orzechowe. Używając noża lub szpatułki przesuniętej, ostrożnie rozprowadź mieszaninę masła orzechowego równomiernie na brownie, pozostawiając 1-calową granicę na każdej długiej stronie.
Za pomocą łyżki, zgarnij cienkie płyty zmiękczonych lodów i ułóż wzdłuż środka warstwy masła orzechowego.
Rozłóż lody na środku brownie.
Z jedną długą stroną patelni skierowaną do ciebie, ostrożnie podnieś pergamin pod brownie i zwiń brownie w galaretkę, układając go z boku, aby uszczelnić. Natychmiast włożyć do zamrażarki i zamrozić na co najmniej 2 godziny. W razie potrzeby pył z niesłodzonym kakao w proszku.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Lody świetnie komponują się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "