Bułka Czekoladowa Z Masłem Orzechowym
Przepis Chocolate Peanut Butter Cake Roll może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 30 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 1094 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, olej canolan, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułka Z Masłem Orzechowym, Roll-upy czekoladowo-orzechowe-5 punktów, oraz Ciasto czekoladowe z mleczną czekoladą-lukier z masła orzechowego i kruche masło orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 15x10x1-cala patelnia z natryskiem do gotowania. Linia patelnia z gotowania pergamin papieru; spray papieru.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 8 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, ubić wszystkie składniki ciasta z wyjątkiem cukru pudru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Wlać 2 1/2 szklanki ciasta na patelnię; pozostałe ciasto podzielić równomiernie na kubki muffin.
Piec ciasto około 12 do 15 minut (babeczki 14 do 16 minut) lub do jędrności, gdy dotknął lekko w centrum. Fajne babeczki całkowicie; zamrozić do wykorzystania w przyszłości.
Umieść czysty ręcznik na powierzchni roboczej; posypać 2 łyżkami cukru pudru. Ostrożnie odwróć ciasto na ręcznik do naczyń.
Usuń papier z ciasta. Delikatnie zwiń ciasto i ręcznik w długą rolkę lub kłódkę.
Umieść rolkę ciasta na stojaku chłodzącym; ostudzić 30 minut.
Tymczasem, w dużej misce, beat masło orzechowe, masło, 3/4 szklanki cukru pudru i wanilii z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości tylko do połączenia.
Dodać 2 łyżki śmietany trochę na raz, aż gęsty, kremowy krem maślany tworzy. Wymieszać w posiekane masło orzechowe cup cukierki. Odstawić.
W rondlu 2-quart rozgrzać kawałki czekolady i 1 szklankę śmietany na średnim ogniu, aż czekolada się rozpuści.
Zdjąć z ognia. Mieszać, aż czekolada i śmietana są połączone. Fajne 10 minut.
Ostrożnie rozwiń ciasto; Usuń ręcznik.
Spread Buttercream na ciasto w ciągu 1/2 cala ze wszystkich stron. Zaczynając od 1 długiej strony, zwiń ciasto; umieść na stojaku chłodzącym.
Wlać Ganache na roladę. W razie potrzeby udekoruj dodatkowymi cukierkami z masła orzechowego.
Odstawić 30 minut, aby ustawić. Przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Aby służyć, wyjąć z lodówki 30 minut przed podaniem.