Bułeczki Z Serem Cheddar
Przepis bułeczki z serem Cheddar może zaspokoić szkockie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 14 i kosztuje 56 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako bardzo niedrogi posiłek poranny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś samodzielnie rosnącą mąkę, cukier, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bułeczki z szynką i cheddarem, Bułeczki Cheddar, oraz Bułeczki Z Bekonem-Cheddarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Posypać dużą obramowaną blachę do pieczenia mąką.
Pierwsze 3 składniki ubić w dużej misce. Wymieszać ze szczypiorkiem i serem.
Trzepaczka 3/4 szklanki mleka, 1 jajko, olej, i musztarda w małej misce. Stopniowo dodawać mieszaninę mleczną do suchych składników, rzucając aż do utworzenia wilgotnych grudek i dodając więcej mleka przez łyżki stołowe, jeśli ciasto jest suche. Obróć ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagniataj, aż ciasto się połączy.
Pat się ciasto do 1-cal-gruby okrągły. Używając noża o średnicy 2 1/2 cala, Wytnij bułeczki. Zbierz resztki ciasta i powtórz.
Przenieść na przygotowany arkusz.
Pozostałe jajka ubić w małej filiżance; posmarować bułeczkami.
Bake bułeczki aż złoty na górze i tester włożony do środka wychodzi czysty, o 14 protokół. Fajne bułeczki na arkuszu 5 minut.