Bułeczki Z Kiełbasą
Kiełbasa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 48 centów za porcję. Mieszanka tymianku, szałwii, gładkiej musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj (not)sausage Rolls - francuskie bułeczki z soczewicy w / konserwowane Le, Roladki Z Soczewicy Grzybowej (Wegetariańskie Roladki Z Kiełbasą), oraz Roladki Z Soczewicy Grzybowej (Wegetariańskie Roladki Z Kiełbasą) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą ostrego noża odetnij końce osłonek kiełbasy. Wycisnąć mięso i wyrzucić osłonki. W misce wymieszaj kiełbasę, cebulę, tymianek, szałwię i pokruszoną czerwoną paprykę. Odstawić mieszaninę na bok.
Rozgrzej piekarnik do 204°. pracując na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej, rozwiń 1 arkusz ciasta francuskiego, aby długi bok był blisko ciebie. Ciasto podzielić poziomo na 2 długie prostokąty. Powtórz z pozostałym arkuszem ciasta francuskiego.
Posmaruj każdy prostokąt 2 łyżeczkami. musztarda.
Wytnij 6 pionowych pasków 1 1/2 cala z każdego prostokąta i wyrzuć nadmiar ciasta.
Miejsce 1 Łyżka. mieszanka kiełbasy w środku każdego paska i, zaczynając od jednego końca, rozwałkować ciasto wokół mieszaniny, naciskając szew do uszczelnienia.
Umieść każdy szew rolki w dół na obramowanej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi paskami i kiełbasą.
Piecz bułki, aż ciasto będzie nadmuchane i złociste, 20 minut.
Ostudzić przez 5 minut przed podaniem.