Bułeczki Z Kiełbasą

Bułeczki Z Kiełbasą
Kiełbasa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 48 centów za porcję. Mieszanka tymianku, szałwii, gładkiej musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj (not)sausage Rolls - francuskie bułeczki z soczewicy w / konserwowane Le, Roladki Z Soczewicy Grzybowej (Wegetariańskie Roladki Z Kiełbasą), oraz Roladki Z Soczewicy Grzybowej (Wegetariańskie Roladki Z Kiełbasą) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą ostrego noża odetnij końce osłonek kiełbasy. Wycisnąć mięso i wyrzucić osłonki. W misce wymieszaj kiełbasę, cebulę, tymianek, szałwię i pokruszoną czerwoną paprykę. Odstawić mieszaninę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
KiełbasaKiełbasa
CebulaCebula
TymianekTymianek
MięsoMięso
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Rozgrzej piekarnik do 204°. pracując na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej, rozwiń 1 arkusz ciasta francuskiego, aby długi bok był blisko ciebie. Ciasto podzielić poziomo na 2 długie prostokąty. Powtórz z pozostałym arkuszem ciasta francuskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Posmaruj każdy prostokąt 2 łyżeczkami. musztarda.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
4
Wytnij 6 pionowych pasków 1 1/2 cala z każdego prostokąta i wyrzuć nadmiar ciasta.
5
Miejsce 1 Łyżka. mieszanka kiełbasy w środku każdego paska i, zaczynając od jednego końca, rozwałkować ciasto wokół mieszaniny, naciskając szew do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Umieść każdy szew rolki w dół na obramowanej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi paskami i kiełbasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piecz bułki, aż ciasto będzie nadmuchane i złociste, 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Ostudzić przez 5 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn