Bułeczki Truskawkowo-Migdałowe
Bułeczki truskawkowo-migdałowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 44 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Mieszanka soli, cukru cukierniczego, cukru turbinado i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bułeczki Truskawkowo-Migdałowe, Strawberry Almond Chocolate Chip Scones {Vegan}, oraz Cynamonowe Bułeczki Migdałowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 i linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. W dużej misce wymieszaj mąkę z ciasta uniwersalnego i pełnoziarnistego z granulowanym cukrem, proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną i solą. Używając blendera do ciast lub 2 noży, pokrój masło, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Wymieszać 1 1/4 szklanki maślanki i ostrożnie złożyć pokrojone truskawki.
Używając łyżki do lodów lub łyżki, wymieszaj ciasto na 16 kopców na przygotowanych blachach do pieczenia.
Bułeczki posmarować maślanką i posypać cukrem turbinado.
Piec w górnej i dolnej części piekarnika przez 30 do 35 minut, aż bułeczki są złote i gotowane przez; przesuń Patelnie od przodu do tyłu i od góry do dołu w połowie pieczenia.
Niech bułeczki ostygną na stojaku przez 30 minut.
Obniż temperaturę piekarnika do 35
Migdały rozłóż na talerzu ciasta i tostuj przez około 8 minut, aż będą złote. W międzyczasie w małej miseczce ubij cukier cukierniczy z maślanką, ekstraktem migdałowym i solą. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej.
Skrop bułeczki glazurą, a następnie wierzch migdałami, naciskając, aby pomóc im przylegać.
Pozostawić do wyschnięcia na 10 minut, a następnie podawać.