Bułeczki Pomarańczowo-Miodowe
Bułeczki pomarańczowo-miodowe to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wodę, żurawinę, mieszankę rolek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Cynamon Kwiat Pomarańczy Bułeczki Miodowe, Bułeczki Miodowe, oraz Bułeczki Miodowe.
Instrukcje
Zalać 1 szklanką wrzącej wody nad żurawiną; odstawić 10 minut.
Lekko nasmaruj 2 (8-calowe) okrągłe patelnie na ciasto. Łyżka syropu miodu do każdej patelni.
Przygotuj ciasto na gorącą rolkę zgodnie z zaleceniami z tyłu opakowania; odstawić ciasto na 5 minut.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 18 x 10 cali.
Ciasto posmarować marmoladą pomarańczową, posypać przygotowaną żurawiną.
Ciasto rozwałkować szczelnie, zaczynając od 1 długiego końca; pokroić na 16 plastrów za pomocą ząbkowanego noża.
Umieść 1 plasterek na środku każdej przygotowanej patelni.
Umieść 7 plastrów wokół środkowej rolki w każdej patelni.
Przykryć Patelnie luźno folią; odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 30 do 45 minut lub do podwojenia luzem.
Odkryć rolki; piec 15 do 20 minut lub aż złoty kolor i gotowe. Fajne rolki w patelniach na stojaku z drutu 5 minut.
Rolki pędzla z pomarańczowo-miodową glazurą.