Bułeczki Pełnoziarniste

Bułeczki Pełnoziarniste
Bułeczki pełnoziarniste mogą być właśnie wegetariańskim przepisem bez nabiału i lakto ovo, którego szukałeś. Ten przepis jest przeznaczony dla 24 osób i kosztuje 14 centów za porcję. Ten chleb ma 117 kalorii, 3 g białka i 3 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga wody, ciepłej wody, oleju rzepakowego i cukru. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 19% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Bułki pełnoziarniste, Bułeczki pełnoziarniste i Domowe bułki pełnoziarniste.

Instrukcje

1
W małej misce zalej wrzącą wodą otręby pszenne, siemię lniane, sól i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Otręby PszenneOtręby Pszenne
1 łyżeczka Ekstraktu Waniliowego Lub 1-calowy Kawałek Laski Wanilii1 łyżeczka Ekstraktu Waniliowego Lub 1-calowy Kawałek Laski Wanilii
Siemię LnianeSiemię Lniane
Na 10 średnich Czerwonych Ziemniaków (okNa 10 średnich Czerwonych Ziemniaków (ok
żółta Cebula, Grubo Pokrojona W Równe Kawałkiżółta Cebula, Grubo Pokrojona W Równe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Słodkich Linków Do Kiełbasy Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojonych W 1/2-calowe Plasterki1 Funt Słodkich Linków Do Kiełbasy Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojonych W 1/2-calowe Plasterki
2
Dodaj miód i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 (3,75 Uncji) Przygotowane Bez Cukru Kubki Budyniu Waniliowego3 (3,75 Uncji) Przygotowane Bez Cukru Kubki Budyniu Waniliowego
Do 5 średnich Pomidorów, Obranych I PosiekanychDo 5 średnich Pomidorów, Obranych I Posiekanych
3
Odstawić, aż mieszanina ostygnie do 110–115°, od czasu do czasu mieszając.
4
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 10 średnich Czerwonych Ziemniaków (okNa 10 średnich Czerwonych Ziemniaków (ok
Plus Więcej Do OlejowaniaPlus Więcej Do Olejowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Słodkich Linków Do Kiełbasy Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojonych W 1/2-calowe Plasterki1 Funt Słodkich Linków Do Kiełbasy Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojonych W 1/2-calowe Plasterki
5
Dodać cukier, mąkę pełnoziarnistą i mieszaninę otrębów pszennych. Ubijaj na średniej prędkości przez 3 minuty. Dodajemy taką ilość mąki chlebowej, aby powstało zwarte ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
Otręby PszenneOtręby Pszenne
1/8 łyżeczki Suszonych Płatków Słodkiej Papryki, Opcjonalnie1/8 łyżeczki Suszonych Płatków Słodkiej Papryki, Opcjonalnie
32 Duże Pianki Marshmallow, Przekrojone Na Pół32 Duże Pianki Marshmallow, Przekrojone Na Pół
6
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, około 6-8 minut.
7
Umieścić w natłuszczonej misce, obracając raz, aby posmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia objętości, około 1 godziny. Uderz ciasto w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/8 łyżeczki Suszonych Płatków Słodkiej Papryki, Opcjonalnie1/8 łyżeczki Suszonych Płatków Słodkiej Papryki, Opcjonalnie
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Słodkich Linków Do Kiełbasy Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojonych W 1/2-calowe Plasterki1 Funt Słodkich Linków Do Kiełbasy Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojonych W 1/2-calowe Plasterki
8
Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na 24 części. Z każdego uformuj rulon.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania Podgrzewają I Serwują Odrywane Bułki (24 Bułki)2 Opakowania Podgrzewają I Serwują Odrywane Bułki (24 Bułki)
9
Umieścić w odległości 2 cali od siebie na natłuszczonych blachach do pieczenia. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia, aż podwoi swoją objętość, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tubki) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z CukremTubki) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Cukrem
10
Piec w temperaturze 375° przez 10-15 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Bułki Tartej Typu Włoskiego1 łyżka Bułki Tartej Typu Włoskiego
11
Zdjąć z patelni na druciane stojaki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn