Bułeczki morelowe

Bułeczki morelowe
Apricot Scones to europejskie śniadanie. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 319 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 16 osób i kosztuje 58 centów za porcję. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz pod ręką gęstą śmietanę kremówkę, masło, mąkę i kilka innych składników, możesz go przygotować. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 35 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 27% , co jest raczej słabym wynikiem. Podobne przepisy obejmują Apricot Chicken , Apricot Chutney With Ginger and Toasted Almonds i Apricot Chickpea Flour Cookies .

Instrukcje

1
W przypadku kremu Devonshire w dużej misce ubij serek śmietankowy, cukier puder i wanilię, aż będą puszyste. Stopniowo ubijaj tyle śmietany, aby uzyskać konsystencję do smarowania. Przykryj i schłódź przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Aby przygotować scones, wymieszaj suche składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj masło i mieszaj, aż mieszanka będzie miała konsystencję drobnych okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4
Dodaj morele, orzechy pekan i skórkę pomarańczową. Za pomocą widelca szybko wymieszaj 1 szklankę śmietany kremówki, aż będzie wilgotna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
5
Przełóż na posypaną mąką powierzchnię; zagniataj 5-6 razy. Podziel na pół; uformuj każdą kulkę. Spłaszcz każdą kulkę w 6-calowy okrąg; pokrój każdy okrąg na osiem klinów.
6
Układać w odstępach 1 cala na nieposmarowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Posmaruj resztą bitej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
8
Piec w temperaturze 375° przez 13–15 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka ciasta będzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
9
Wyjąć z patelni i odłożyć na kratkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
10
Podawać na ciepło z kremem Devonshire i dżemem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
DżemDżem
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn