Bułeczki Hamburgerowe
Bułki hamburgerowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 25. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Przepis ten zachwycił 197 osób. Mieszanka cukru, drożdży instant, ciepłej wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dobrze sprawdza się jako chleb. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Chude bułki hamburgerowe bezglutenowe (jak jedna bułka!), Bułeczki Hamburgerowe, oraz Bułki do hamburgerów lub Hot dogów dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mleko, margarynę, ciepłą wodę, cukier i drożdże.
Odstawić na około 5 minut.
Wymieszać z solą i stopniowo mieszać w mące, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Podzielić na 25 kawałków i uformować w kulki.
Miejsce na blasze do pieczenia, więc są 2 do 3 cali od siebie.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Bułki piec przez 15 minut w nagrzanym piekarniku. Lekko ostudzić, następnie podzielić je na pół poziomo, aby wypełnić swoje ulubione hamburgery.