Bułeczki drożdżowe mamy
Bułeczki drożdżowe mamy wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten chleb ma 125 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten bezmleczny przepis służy 30 i kosztuje 9 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz aktywne drożdże, margarynę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Roladki Drożdżowe, Roladki Drożdżowe Blender, oraz Bez Drożdżowych Bułeczek Cynamonowych.
Instrukcje
Margarynę rozpuścić w gorącej wodzie.
Dodać cukier i sól i wymieszać.
Dodać zimną wodę i drożdże. Wymieszać do rozpuszczenia drożdży.
Dodać 3 szklanki mąki i wymieszać.
Dodać jajka i 2 1/2-3 szklanki więcej mąki.
Wymieszać, przykryć i odstawić do wyrośnięcia, aż ciasto podwoi się.
Punch w dół i niech wzrosnąć 30 więcej minut lub aż podwaja.
Zrobić kulki wielkości orzecha włoskiego ciasta.
Umieść około 2 cale od siebie w dobrze maślanej patelni 9 x 13 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 30-45 minut.
Wierzch wałków posmarować margaryną na gorąco.