Butterscotch Pots de Crème
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Butterscotch garnki de Crème spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 43 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką jajka, masło, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne czekoladowe garnki de Creme z krwawymi karmelkami, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, oraz Garnki de Creme ~ Espresso Creme dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko podgrzać na średnim ogniu w ciężkim rondlu do 180 (nie gotować).
W średniej misce wymieszać brązowy cukier i kolejne 5 składników (przez żółtka); dobrze wymieszać trzepaczką. Stopniowo wlać 1/2 szklanki gorącego mleka do mieszaniny jaj, stale ubijając. Powrót mieszaniny jaj na patelnię, stale mieszając. Przecedzić mieszaninę przez drobne sito do miski. Wymieszać z masłem i wanilią. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Podzielić mieszaninę równomiernie między 6 (8-uncja) kubki kremu.
Umieść filiżanki w metalowej patelni do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali; dodaj wystarczającą ilość gorącej wody, aby dostać się do połowy boków filiżanek.
Piec w 325 przez 24 minuty lub aż środek ledwo porusza się po dotknięciu filiżanki.
Wyjąć kubki z patelni; ostudzić na stojaku 20 minut. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
W misce umieścić śmietanę i cukier puder; ubijać mikserem z dużą prędkością do uzyskania sztywnych szczytów. Wierzch kremu ze śmietaną.