Butternut Pound Cake
Butternut Funt ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 639 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.09 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka masła, jajka, mleko odparowane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tort Babuni Butternut Pound, Noworoczne Ciasto Migdałowe (Good Luck Cake), oraz Super Moist Cake Mix Lemon Pound Cake.
Instrukcje
Tłuszcz i mąka 10-calowa patelnia rurowa.
Mąkę wymieszać z solą. Odstawić.
Połącz odparowane mleko i mleko pełne; odstawić. W dużej misce, śmietany razem masło, skrócenie i cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z masłem. Ubić mieszankę mąki na przemian z mlekiem, mieszając tylko do momentu włączenia.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 1 godzinę i 45 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.