Butt Stompin ' SOS Barbeque może być tylko sos szukasz. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz czosnek, ananas, pieprz habanero i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 24%. Podobne przepisy to Lindsay ' s Kick Butt Mango Sauce, Top Butt Steak z sosem Whiskey musztardowym, oraz Kenny Rogers Barbecue Sauce-chociaż mogą już nie być w pobliżu, możesz zrobić sos barbeque tak jak ich.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać cebulę i podsmażyć, aż będą przezroczyste. Wymieszaj czosnek, ocet winny, sos chili, sok ananasowy, ananas, brązowy cukier i sok z cytryny. Doprawić sosem Worcestershire, suchą musztardą, pieprzem, ostrym sosem pieprzowym i pieprzem habanero. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Habanero Chili
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
Ocet Winny
Pakiet Milk Duds
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
Musztarda W Proszku
Do Smarowania Wkładki
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3
Wymieszaj bourbon i gotuj na wolnym ogniu przez dodatkowe 10 minut. Przechowywać w lodówce.