Bush ' s Bean Inspired & Pinto Steak and Dumpling Soup
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj inspirowaną fasolą Busha & Pinto stek i zupę z kluskami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 498 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.35 za porcję. Przepis ten zachwycił 147 osób. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz przecier pomidorowy, olej canolan, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Fasolowo-Szynkowa Pinto, Zupa fasolowa Pinto Pappasito, oraz Meksykańska Zupa Fasolowa Pinto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do pierogów: w średniej wielkości garnku na średnim ogniu wlać 1 łyżeczkę oleju rzepakowego. Na gorąco dodajemy kukurydzę. Wymieszać i gotować, aż złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wlać mleko i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
3
Niech gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę. Wyłączyć kuchenkę, odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
4
Umieścić masło, proszek do pieczenia i sól w średniej misce; pozostawić mieszaninę do wzrostu do temperatury pokojowej. Następnie użyj uchwytu łopatkowego do miksera elektrycznego lub miksera ręcznego do ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Do miski dodaj schłodzoną mieszankę kukurydziano-mleczną i wymieszaj z masłem, proszkiem do pieczenia i solą. Używając miksera na wolnej prędkości, stopniowo dodawaj mąkę kukurydzianą i mąkę, aż mieszanina utworzy ciasto, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wyjąć ciasto z miksera, umieścić na czystym blacie. Wyrobić ciasto do miękkości, nie powinno być lepkie lub suche. Owinąć ciasto w plastik i umieścić w lodówce. Na stek: doprawić stek solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Umieścić szeroki garnek na średnim ogniu; dodać 2 łyżeczki oleju rzepakowego. Gdy mgła zaczyna rosnąć z garnka, użyj szczypiec, aby ostrożnie umieścić stek w garnku. Smażyć na złoty kolor. Za pomocą szczypiec wyjąć stek, odstawić na talerz do ostygnięcia. Do zupy: trzymaj piec włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Umieścić cebulę, czosnek, chiles i kminek w tym samym garnku używane do steku, mieszać od czasu do czasu przez 5 minut lub aż składniki są złociste.
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Wlać bulion wołowy, wodę i przecier pomidorowy, doprowadzić do wrzenia. Przykryj garnek pokrywką, podgrzej i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut. Wyłączyć piec, odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Schłodzoną podstawę zupy wlać do blendera, przecier ze składników do uzyskania gładkiej konsystencji. Po wygładzeniu wlewamy bazę zupy z powrotem do garnka, dodajemy fasolkę pinto. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Pinto
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Wyjąć ciasto pieróg z lodówki, rozpakować plastik. Ściągaj duże kawałki wielkości marmuru. Pojedynczo, trzymaj kawałek ciasta w dłoni i użyj kciuka, aby wcisnąć ciasto w kształt łodzi. Gdy wszystko się skończy, przynieś podstawę zupy na wolnym ogniu, a następnie umieść pierogi w garnku. Przykryć pokrywką, gotować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Dodaj stek, sok z limonki, sól i pierogi do garnka i zagotuj zupę. Wyłącz kuchenkę. Zupa z kadzi w miseczkach; podawać nawet ilości steków, fasoli i pierogów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować dwóch winnic Columbia Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 7 dolarów za butelkę.