Bush ' s Bean Inspired & Pinto Steak and Dumpling Soup

Bush ' s Bean Inspired & Pinto Steak and Dumpling Soup
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj inspirowaną fasolą Busha & Pinto stek i zupę z kluskami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 498 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.35 za porcję. Przepis ten zachwycił 147 osób. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz przecier pomidorowy, olej canolan, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Fasolowo-Szynkowa Pinto, Zupa fasolowa Pinto Pappasito, oraz Meksykańska Zupa Fasolowa Pinto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do pierogów: w średniej wielkości garnku na średnim ogniu wlać 1 łyżeczkę oleju rzepakowego. Na gorąco dodajemy kukurydzę. Wymieszać i gotować, aż złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wlać mleko i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
3
Niech gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę. Wyłączyć kuchenkę, odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
4
Umieścić masło, proszek do pieczenia i sól w średniej misce; pozostawić mieszaninę do wzrostu do temperatury pokojowej. Następnie użyj uchwytu łopatkowego do miksera elektrycznego lub miksera ręcznego do ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Do miski dodaj schłodzoną mieszankę kukurydziano-mleczną i wymieszaj z masłem, proszkiem do pieczenia i solą. Używając miksera na wolnej prędkości, stopniowo dodawaj mąkę kukurydzianą i mąkę, aż mieszanina utworzy ciasto, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wyjąć ciasto z miksera, umieścić na czystym blacie. Wyrobić ciasto do miękkości, nie powinno być lepkie lub suche. Owinąć ciasto w plastik i umieścić w lodówce. Na stek: doprawić stek solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Umieścić szeroki garnek na średnim ogniu; dodać 2 łyżeczki oleju rzepakowego. Gdy mgła zaczyna rosnąć z garnka, użyj szczypiec, aby ostrożnie umieścić stek w garnku. Smażyć na złoty kolor. Za pomocą szczypiec wyjąć stek, odstawić na talerz do ostygnięcia. Do zupy: trzymaj piec włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Umieścić cebulę, czosnek, chiles i kminek w tym samym garnku używane do steku, mieszać od czasu do czasu przez 5 minut lub aż składniki są złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Wlać bulion wołowy, wodę i przecier pomidorowy, doprowadzić do wrzenia. Przykryj garnek pokrywką, podgrzej i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut. Wyłączyć piec, odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Schłodzoną podstawę zupy wlać do blendera, przecier ze składników do uzyskania gładkiej konsystencji. Po wygładzeniu wlewamy bazę zupy z powrotem do garnka, dodajemy fasolkę pinto. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola PintoFasola Pinto
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Wyjąć ciasto pieróg z lodówki, rozpakować plastik. Ściągaj duże kawałki wielkości marmuru. Pojedynczo, trzymaj kawałek ciasta w dłoni i użyj kciuka, aby wcisnąć ciasto w kształt łodzi. Gdy wszystko się skończy, przynieś podstawę zupy na wolnym ogniu, a następnie umieść pierogi w garnku. Przykryć pokrywką, gotować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Dodaj stek, sok z limonki, sól i pierogi do garnka i zagotuj zupę. Wyłącz kuchenkę. Zupa z kadzi w miseczkach; podawać nawet ilości steków, fasoli i pierogów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
13
Dekoruj świeżą kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra

Składniki

1warzywo (np. szpinak)2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweKawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa4Spód: okruszki z herbatników grahammasło pokrojone na małe kawałkimasło pokrojone na małe kawałki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego2warzywo (np. szpinak)8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego1porcja startego parmezanuchile proszek lub 2 Suszone czerwone guajillo chileschile proszek lub 2 Suszone czerwone guajillo chiles1porcja startego parmezanuchile proszek lub 2 Suszone czerwone ancho chileschile proszek lub 2 Suszone czerwone ancho chiles1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweziarna kukurydzy (około 1 kolby)ziarna kukurydzy (około 1 kolby)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefilety z pstrąga jeziorowego (około każdego)filety z pstrąga jeziorowego (około każdego)1warzywo (np. szpinak)kminek lub proszekkminek lub proszek2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża kolendra, posiekanaświeża kolendra, posiekana2goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany0warzywo (np. szpinak)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1warzywo (np. szpinak)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwelekko rozgniecione awokado Hasslekko rozgniecione awokado Hass591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo454papryka habanerocan BUSH' s ® Pinto Beans, odsączone i wypłukanecan BUSH' s ® Pinto Beans, odsączone i wypłukane340papryka habanerostek z oczu, pokrojony na kawałki ½ calastek z oczu, pokrojony na kawałki ½ cala6trochę posiekanej cukiniiSól i pieprzSól i pieprz1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepuree z pomidorów konserwowychpuree z pomidorów konserwowych4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego1każda biała cebula, pokrojona w plasterkikażda biała cebula, pokrojona w plasterki

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować dwóch winnic Columbia Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 7 dolarów za butelkę.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn