Need a dairy free side dish? Bursztynowa Fasolka po bretońsku może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 9. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka musztardy dijon, brązowy cukier, fasola pinto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bursztynowa Cebula, Bursztynowy Imbir, oraz American Amber Ale dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz pierwsze 5 składników w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
3
Odcedzić na dużej misce; rezerwy gotowania cieczy. Wyrzucić cebulę i liście laurowe.