Burrito z czarnej fasoli z awokado

Burrito z czarnej fasoli z awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 492 kalorie. Ten przepis służy 4. Mieszanka soku z limonki, fasola, mąka tortille, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Podobne przepisy to Burritos śniadaniowe z czarną fasolą i awokado, Burrito z kurczakiem i czarną fasolą z salsą ananasową z awokado, oraz Zdrowe Słodkie Ziemniaki, Czarna Fasola I Awokado Śniadanie Burritos.
Instrukcje
Połącz awokado i sok z limonki, rzucając na płaszcz.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę. Wymieszać z wodą, kminkiem i fasolą. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub do dokładnie ogrzanego, mieszając od czasu do czasu. Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki fasoli do każdej tortilli. Top z 1 1/2 łyżki kwaśnej śmietany, 1 1/2 łyżki salsy i 2 łyżki awokado; roll up.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."