Burrito wieprzowe z Pico De Gallo

Burrito wieprzowe z Pico De Gallo
Burrito wieprzowe z Pico De Gallo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 114g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 1114 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $8.93 za porcję. Mieszanka do 6 kotlety schabowe, skrobia kukurydziana, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Spróbuj Grillowane burrito z kurczaka z sosem Mojo i salsą Pico De Gallo, Grillowane kotlety wieprzowe z lukrem Chile Pico de Gallo, oraz Tacos wieprzowe z prażoną kukurydzą, Pico de Gallo i hiszpańskim ryżem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić wieprzowinę w plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
2
Połącz skrobię kukurydzianą, kolejne 3 składniki i, w razie potrzeby, czerwoną paprykę w dużej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
3
Dodać wieprzowinę w partiach; uszczelnić i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
4
Brązowy jedną trzecią wieprzowiny w jednej trzeciej oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Osuszyć na papierowych ręcznikach i powtórzyć procedurę dwa razy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
6
Połączyć gotowaną wieprzowinę i chiles na patelni, i gotować, aż dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Podgrzewaj tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Mieszanka wieprzowa łyżka równomiernie w dół środka każdej tortilli; top z pożądanych dodatków, i roll up, jellyroll mody.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Podawać z Pico de Gallo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn