Burrito wieprzowe z Pico De Gallo
Burrito wieprzowe z Pico De Gallo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 114g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 1114 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $8.93 za porcję. Mieszanka do 6 kotlety schabowe, skrobia kukurydziana, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Spróbuj Grillowane burrito z kurczaka z sosem Mojo i salsą Pico De Gallo, Grillowane kotlety wieprzowe z lukrem Chile Pico de Gallo, oraz Tacos wieprzowe z prażoną kukurydzą, Pico de Gallo i hiszpańskim ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić wieprzowinę w plastry o grubości 1/4 cala.
Połącz skrobię kukurydzianą, kolejne 3 składniki i, w razie potrzeby, czerwoną paprykę w dużej plastikowej torbie.
Dodać wieprzowinę w partiach; uszczelnić i wrzucić do herbu.
Brązowy jedną trzecią wieprzowiny w jednej trzeciej oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Osuszyć na papierowych ręcznikach i powtórzyć procedurę dwa razy.
Połączyć gotowaną wieprzowinę i chiles na patelni, i gotować, aż dokładnie ogrzane.
Podgrzewaj tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Mieszanka wieprzowa łyżka równomiernie w dół środka każdej tortilli; top z pożądanych dodatków, i roll up, jellyroll mody.