Burgery z soczewicy z majonezem cytrynowo-bazyliowym
Hamburgery z soczewicy z majonezem cytrynowo-bazyliowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 510 kalorii, 22g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. 572 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, majonez bez jajek, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to raczej tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Burgery bazyliowe z majonezem z suszonych pomidorów, Hamburgery z kurczaka z majonezem bazyliowym, oraz Blat z majonezem cytrynowo-bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Podgrzać 1/4 szklanki oleju na średnim ogniu w 12-calowej patelni nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać szalotki, 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Pieprz
Sól
3
Dodać grzyby, czosnek, tymianek i pozostałe 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować, aż grzyby będą miękkie, 6 do 8 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Czosnek
Pieprz
Tymianek
Sól
4
Zmiksować groszek i 1 puszka soczewicy, aż będzie gładka w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Przełożyć puree z groszku i soczewicy do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj pozostały 1 puszka soczewicy, 1/3 szklanki mąki kukurydzianej, majonezu, soku z cytryny i mieszaniny grzybów. Uformować 1/3 szklanki mieszanki na jedenaście pasztetów suwakowych o grubości 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Majonez
Mąka Kukurydziana
Grzyby
Soczewica
7
Posypać 1/4 szklanki mąki kukurydzianej na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
8
Umieść hamburgery na wierzchu mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
9
Posypać pozostałe 1/4 szklanki mąki kukurydzianej na szczycie hamburgery. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
10
Podgrzać pozostałe 1/4 oleju szklanki na średnim ogniu na patelni. Gotować hamburgery na złoty kolor, o 4 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
1
Wymieszać majonez, bazylia i skórka z cytryny, aż będzie gładka w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Cytrynowa
Majonez
Bazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Praca partiami, umieścić chleb na patelni i gotować, aż lekko tosty, 1 do 2 protokół z każdej strony. Chleb można również grillować lub piec w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Piekarnik
3
Rozmazać majonez na chlebie i top z soczewicy hamburgery.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Soczewica
Chleb
4
Podawać z awokado, jeśli za pomocą, pomidor, sałata i top z pozostałych kromek chleba.