Burgery Z Serem Pleśniowym
Hamburgery z serem pleśniowym mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 3,22 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 692 kalorie, 44g białka, oraz 43g tłuszczu. 18 osób ucieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Mieszanka rukolanu i pomidorów, pieprzu, zmielonej polędwicy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Kilka osób bardzo lubi to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy są Burgery Z Serem Pleśniowym, Burgery Z Serem Niebieskim, oraz Burgery Z Serem Pleśniowym.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Ostrożnie mieszaj mięso, bułkę tartą, SOS stekowy, jajka, sól i pieprz z zębami widelca, ale nie rozgniataj ich. Lekko uformuj hamburgery i naciśnij lekko do kształtu.
Przygotuj węgiel drzewny lub grill z kuchenką.
Gotuj hamburgery przez 4 minuty z jednej strony, a następnie obróć i gotuj 3 minuty z drugiej strony na średnio rzadkie.
Wyjąć na płytkę i przykryć folią aluminiową. Pozwól hamburgerom odpocząć przez 5 minut. W międzyczasie, grill bułki, pokroić w dół, Przez 1 minutę, aż do tostu.
Umieść hamburgera i plasterek sera pleśniowego w każdej bułce, plus rukolę i pomidor, jeśli chcesz, i podawać na gorąco.