Burgery z Kiełbasą Kurczaka i Balsamicznym Sosem Cebulowym Barbecue

Burgery z Kiełbasą Kurczaka i Balsamicznym Sosem Cebulowym Barbecue
Burgery z kiełbasą drobiową i cebulowym sosem balsamicznym z grilla mogą być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 704 kalorie , 46 g białka i 46 g tłuszczu . Za 5,3 USD za porcję ten przepis pokrywa 35% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. 1 osoba wypróbowała ten przepis i polubiła go. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Mieszanka dojrzałego octu balsamicznego, cebuli, sera romano i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny na Dzień Ojca . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni grillowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 73% . Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Koreański sos grillowy , pikantny słodki sos grillowy i włoska pizza z kiełbasą z łososia z serem ricotta, smażonymi grzybami i cebulą .

Instrukcje

1
Włóż 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do garnka i postaw na średnim ogniu. Jeśli gotujesz na zewnątrz, możesz gotować na ogniu z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru Włoskiego, Lekko PrażoneNasiona Kopru Włoskiego, Lekko Prażone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Ząbki Czosnku, Starte Na Mikropłatku Lub Małej Stronie Tarki Pudełkowej4 Ząbki Czosnku, Starte Na Mikropłatku Lub Małej Stronie Tarki Pudełkowej
Czosnek, Starty Na Tarce Mikropłatkowej Lub Małej Stronie Tarki PudełkowejCzosnek, Starty Na Tarce Mikropłatkowej Lub Małej Stronie Tarki Pudełkowej
2
Dodaj pancettę do garnka i podsmaż ją przez 3 do 4 minut, dodaj cebulę do garnka i dopraw solą i pieprzem – dawaj dużo pieprzu. Czarny pieprz naprawdę zrównoważy później słodycz sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Za Pomocą Mikropłata Lub Małej Strony Tarki PudełkowejZa Pomocą Mikropłata Lub Małej Strony Tarki Pudełkowej
Posiekaną Czerwoną CebulęPosiekaną Czerwoną Cebulę
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Płatki Pieprzu – Idź CięższePłatki Pieprzu – Idź Cięższe
1 łyżeczka Pokruszonych Płatków Czerwonej Papryki – Wybierz Cięższą, Aby Uzyskać Bardziej Pikantną1 łyżeczka Pokruszonych Płatków Czerwonej Papryki – Wybierz Cięższą, Aby Uzyskać Bardziej Pikantną
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszone Płatki Czerwonej Papryki – Wybierz Cięższe, Aby Uzyskać Dodatkową OstrośćPokruszone Płatki Czerwonej Papryki – Wybierz Cięższe, Aby Uzyskać Dodatkową Ostrość
3
Do garnka dodaj liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Dodatkowej PikantnościDla Dodatkowej Pikantności
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
4
Podczas gdy cebula się smaży, włóż mielonego kurczaka do miski i dodaj nasiona kopru włoskiego, płatki czerwonej papryki, ziele angielskie, skórkę pomarańczową, rozmaryn, czosnek, sól i pieprz do smaku oraz ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hojne Garści Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub RomanoHojne Garści Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
3 łyżki Drobno Posiekanego Rozmarynu, 4 Do 5 Gałązek3 łyżki Drobno Posiekanego Rozmarynu, 4 Do 5 Gałązek
Drobno Posiekany Rozmaryn, 4 Do 5 GałązekDrobno Posiekany Rozmaryn, 4 Do 5 Gałązek
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Mięso wymieszać z przyprawami i uformować 4 duże kotlety. Zrób płytkie wgłębienie w środku każdego kotleta, aby zapobiec wybrzuszeniu burgera podczas gotowania. Umyj i skrop kotlety obficie oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Połóż kotleciki na grillu i smaż po 6–7 minut z każdej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Gdy cebula będzie bardzo miękka i zacznie się karmelizować, wyjąć liść laurowy i dodać sos Worcestershire, ocet balsamiczny, miód lub cukier i sok pomarańczowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
8
Sos zgęstnieje i słodzi od 6 do 7 minut, aż płyn stanie się syropowy. Dostosuj poziom czarnego pieprzu do swojego gustu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
9
Wymieszaj razem posiekaną endywię, posiekaną rukolę i posiekaną radicchio. Na spodzie bułki ułóż posiekane sałaty, dodaj burgery i dużą ilość cebulowego sosu barbecue. Ułóż wierzchołki bułek i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
EndiveEndive
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn