Burgery z indyka faszerowane fetą mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 326 kalorii, 35g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.92 za porcję. Mieszanka pomidora, ogórka, skórki cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Feta Nadziewane Burgery, Burgery z indyka z cukinią i fetą, oraz Feta Bazylia Hamburgery Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 6 składników. Podzielić mieszaninę na cztery porcje. Wcięcie środka każdej porcji; umieść 1 1/2 łyżki fety do każdej. Fold mieszaniny indyka wokół sera; kształt każdej porcji w 1/2-cala-gruby patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Cała Turcja
Ser Feta
2
Rozgrzać patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Patelnia
3
Dodać paszteciki; gotować 5 minut z każdej strony.
4
Połącz ogórek, jogurt i miętę w małej misce. Ułóż 1 patty z indyka, 1 plasterek pomidora, 1 liść sałaty i 2 łyżki mieszanki jogurtu na dolnej połowie każdej rolki. Top z górnych połówek rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść Sałaty
Ogórek
Pomidor
Cała Turcja
Jogurt
Rolka
Mięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Rozgrzać 2 łyżeczki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.