Burgery Z Desek Cedrowych

Burgery Z Desek Cedrowych
Jeśli chcesz dodać więcej Amerykański przepisy do twojego pudełka z przepisami, hamburgery z desek cedrowych mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 7,55 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 1266 kalorii, 52g białka, oraz 70g tłuszczu. 441 osób próbowało i polubiło ten przepis. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka grzybów shiitake, dojrzałego cheddaru, nietraktowanych desek cedrowych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 3 godziny i 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Łosoś Cedrowy, Łosoś Cedrowy, oraz Krewetki cedrowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W przypadku grillowanych grzybów i cebuli: przygotuj grill węglowy na bezpośrednie i pośrednie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Pieczarki portobello, grzyby shiitake i cebulę posmarować olejem z obu stron i doprawić solą i pieprzem. Grilluj na bezpośrednim ogniu z obu stron, aż lekko zwęglą się i po prostu ugotują, 4 do 5 minut z każdej strony. Rezerwuj na hamburgery.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1
Zdejmij deski z wody i umieść je na bezpośrednim ogniu na około 2 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Zdejmij deski z grilla i posmaruj górną stronę olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Podziel mięso na 4 równe porcje (po około 6 uncji). Z każdej porcji uformuj luźno burgera o grubości 3/4 cala i kciukiem zrób Głębokie zagłębienie pośrodku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Posmaruj olejem rzepakowym i posyp solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
5
Połóż hamburgery na grillu na bezpośrednim ogniu i gotuj, aż ładnie się zwęglą, około 3 minut. Odwróć i gotuj, aż druga strona zostanie zwęglona, około 3 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Umieść 2 hamburgery na każdej desce cedrowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Deska CedrowaDeska Cedrowa
7
Połóż deski na pośrednim ogniu, posmaruj każdego burgera 1 łyżką sosu barbecue z czerwonego wina i posyp każdy 2 plasterkami sera. Przykryj grill, aby stopić ser i zakończyć gotowanie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Połóż hamburgery na dolnych bułkach i posyp każdą z sosem barbecue, czapkami grzybowymi, grillowaną cebulą i górną bułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Podawaj natychmiast.
10
Połącz ketchup, 1 szklankę wody, proszek ancho chile, miód, melasę, cukier, musztardę, paprykę, ocet, sos Worcestershire, chile de arbol i chipotle chile w średnim rondlu na średnim ogniu. Doprowadź do wrzenia i gotuj, aż zgęstnieje, około 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Sos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku SoliSos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku Soli
Ziemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową KostkęZiemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową Kostkę
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
11
W międzyczasie zagotuj wino w małym rondelku na średnim ogniu. Dusić, aż zmniejszy się do 1 szklanki, około 20 minut. Wymieszaj zredukowane wino z sosem. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
12
Wlać do miski i pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej. (Sos będzie przechowywany przez 1 tydzień w lodówce przechowywanej w szczelnie zamkniętym pojemniku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Składniki

22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudrobno posiekane chili poblano z nasionamidrobno posiekane chili poblano z nasionami4krewetki i żyłkiOlej rzepakowyOlej rzepakowy0Batoniki toffi Heathchile de arbol lub proszek cayennechile de arbol lub proszek cayenne2nieobrobione deski cedrowe, każda o wymiarach około 5 na 12 cali, namoczone w wodzie do przykrycia przez co najmniej 2 godziny (dostępne w sklepach z narzędziami)nieobrobione deski cedrowe, każda o wymiarach około 5 na 12 cali, namoczone w wodzie do przykrycia przez co najmniej 2 godziny (dostępne w sklepach z narzędziami)82 łyżki roztopionego masładobrej jakości postarzany Biały Cheddardobrej jakości postarzany Biały Cheddar1chipotle z puszki chile w adobo, posiekanechipotle z puszki chile w adobo, posiekane22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)11 łyżka suszonego oreganoczubata łyżka musztardy Dijonczubata łyżka musztardy Dijon4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone wino, takie jak pinot noirwytrawne czerwone wino, takie jak pinot noir680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeuchwyt uziemiający (80 procent chudego)uchwyt uziemiający (80 procent chudego)4bułeczki hamburgerowe, podzielone i lekko opiekane na grillubułeczki hamburgerowe, podzielone i lekko opiekane na grillu22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu4 szklanki mąki pszennej4 szklanki mąki pszennej11 łyżka suszonego oreganouncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody4grzyby portobello, łodygi usuniętegrzyby portobello, łodygi usunięte11 łyżka suszonego oregano1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz4grzyby shiitake, łodygi usuniętegrzyby shiitake, łodygi usunięte2Cebula Walla Walla, obrana i pokrojona w plastry 1/4 calaCebula Walla Walla, obrana i pokrojona w plastry 1/4 cala11 łyżka suszonego oreganoSos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burger można łączyć z Merlot, Malbec i Zinfandel. Merlot doskonale sprawdzi się w klasycznym burgerze ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Wino Merlot Miranda Lambert County Road z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Restauracje W Pobliżu Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Restauracje W Pobliżu Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najbardziej wytrzymały duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Dzięki dojrzałej esencji jagodowej aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten suchy aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z pełnym czerwonym sosem i gorzką czekoladą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn