Burgery z czarnej fasoli z pikantnym ogórkiem i czerwoną papryką

Burgery z czarnej fasoli z pikantnym ogórkiem i czerwonym pieprzem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.1 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz pieprz, sok z limonki, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chipotle Black Bean Quinoa hamburgery ze słodką kukurydzą Relish, Burgery Z Czarnej Fasoli Z Sosem Dymnym Z Czerwonej Papryki, oraz Burgery z czarnej fasoli z pieczoną czerwoną papryką Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować smak, połączyć pierwsze 8 składników w średniej misce. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Aby przygotować hamburgery, umieścić fasolę w dużej misce; częściowo zacieru widelcem. Wymieszać z bułką tartą i dalej 5 składników (bułka tarta przez jajko). Podzielić mieszaninę fasoli na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Umieść paszteciki na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 5 minut z każdej strony lub aż do całkowitego ogrzania.
Rozprowadzić 1 łyżkę majonezu na dolnej połowie każdej bułki; na wierzchu każdy z patelnią, 1/4 szklanki smażenia i górną połowę bułki.
W razie potrzeby udekorować gałązkami koperku.