Burgery z czarnej fasoli jęczmiennej wymagają około 35 minut od początku do końca. Za 1,21 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 4 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten wegetariański przepis na lakto ovo zawiera 415 kalorii, 22 g białka i 14 g tłuszczu na porcję. To niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 52 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i kup ser cheddar, cebulę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to burgery z czarnej fasoli jęczmiennej, sałatka z czarnej fasoli i jęczmienia oraz sałatka z jęczmienia i czarnej fasoli.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill zewnętrzny na wysoką temperaturę i lekko naoliwij ruszt. Obficie posmaruj olejem arkusz folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Kasztany Wodne, Julienne
2
W rondlu zagotuj jęczmień i wodę. Przykryj, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż jęczmień będzie miękki, od 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
W dużej misce rozgnieć czarną fasolę widelcem, aż będzie gęsta i puszysta. Kaszę jęczmienną, ser Cheddar, grzyby, cebulę, czerwoną paprykę, natkę pietruszki, jajka, czosnek, sól i czarny pieprz wymieszać z puree z czarnej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Kraft® Ostry Ser Cheddar
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
(Handlowiec Joe'a )
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pinot Noir i Tempranillo to moje ulubione burgery fasolowe. Ponieważ burgery wegetariańskie są zazwyczaj chude, będziesz potrzebować win o niskiej lub średniej zawartości tanin. Pinot noir to świetny wybór. Inną opcją jest hiszpańskie tempranillo, które dobrze komponuje się z ziemistymi smakami fasoli, soczewicy, grzybów itp. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Ruinart , Wine. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 89 dolarów.