Burgery Z Boczkiem Z Grilla
Przepis Barbecue Bacon Burgers jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 816 kalorii, 56g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na $3.49 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, boczek, solidne bułki burger, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hamburgery Z Grilla Owinięte Boczkiem, Hamburgery Z Bekonem Z Grilla Hawajskiego, oraz Hamburgery z wędzonym Goudanem i boczkiem z sosem Barbecue dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podziel mięso na cztery równe stosy i kształt W kotlety burger o 1/2 cala szerszy niż bułki burger. Obficie doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na połowie rusztu węglowego. Alternatywnie Ustaw połowę palników grilla gazowego na wysokie ciepło. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Umieść boczek i cebulę pomiędzy gorącymi i chłodnymi stronami grilla i gotuj, okazjonalnie obracając, aż powierzchnia boczku będzie bulgotać, ale jeszcze nie chrupiąca i rumiana, a cebula lekko zmięknie, w sumie około 15 minut.
Miejsce hamburgery bezpośrednio nad gorącą stroną grilla i gotować, aż dobrze zwęglone, o 2 protokół. Odwróć paszteciki i posmaruj sosem. Gotować z drugiej strony, aż dobrze zwęglone, o 2 minuty dłużej, szczotkowanie sosem od czasu do czasu. Flip hamburgery ponownie, przenieść do chłodniejszej stronie grilla, szczotkować więcej syropu, i nadal gotować, szczotkowanie z sosem od czasu do czasu, aż Patty rejestruje 125 ° F do 130 ° F na natychmiastowy termometr odczytu dla średnio rzadkie, o 5 minut ogółem, lub 135 ° F do 140 ° F dla średnich, o 6 minut ogółem. Top każdy burger patty z 1 plaster sera, a następnie przenieść do dużego talerza i namiotu z folią aluminiową.
Boczek posmarować sosem barbecue i ułożyć bezpośrednio nad gorącą stroną grilla, sosem w dół.
Wierzch z sosem barbecue. Gotować, aż dobrze zwęglone, o 1 minutę. Flip i gotować, aż druga strona jest dobrze zwęglone, o 1 minutę dłużej. Top każdy burger patty z trzech kawałków boczku, następnie góry każdy z kilku plasterków cebuli.
Bułki tost bezpośrednio nad gorącą stroną grilla, aż rumiane, o 30 sekund.
Ułóż dolne bułki na desce do krojenia.
Przenieść patty / boczek / cebula do dolnej bułki.
Wierzch bułki z sosem barbecue i zamknij kanapkę.
Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane
Grill w menu? Spróbuj sparować z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jedno wino, którego możesz spróbować to Carnivor Zinfandel. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel jest soczysty, odważny, duży i aromatyczny, z nutami przypraw o gładkim dotyku dla pełnego podniebienia. Intensywne ciemne smaki owoców jeżyny, śliwki i boysenberry są dopasowane do nut mokki, ciemnej czekolady, czarnego pieprzu i przypraw do pieczenia. Smaki wanilii i prażonych migdałów utrzymują się z długim, gładkim wykończeniem.