Burgery Z Boczkiem Z Grilla

Burgery Z Boczkiem Z Grilla
Przepis Barbecue Bacon Burgers jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 816 kalorii, 56g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na $3.49 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, boczek, solidne bułki burger, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hamburgery Z Grilla Owinięte Boczkiem, Hamburgery Z Bekonem Z Grilla Hawajskiego, oraz Hamburgery z wędzonym Goudanem i boczkiem z sosem Barbecue dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podziel mięso na cztery równe stosy i kształt W kotlety burger o 1/2 cala szerszy niż bułki burger. Obficie doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na połowie rusztu węglowego. Alternatywnie Ustaw połowę palników grilla gazowego na wysokie ciepło. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Umieść boczek i cebulę pomiędzy gorącymi i chłodnymi stronami grilla i gotuj, okazjonalnie obracając, aż powierzchnia boczku będzie bulgotać, ale jeszcze nie chrupiąca i rumiana, a cebula lekko zmięknie, w sumie około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Miejsce hamburgery bezpośrednio nad gorącą stroną grilla i gotować, aż dobrze zwęglone, o 2 protokół. Odwróć paszteciki i posmaruj sosem. Gotować z drugiej strony, aż dobrze zwęglone, o 2 minuty dłużej, szczotkowanie sosem od czasu do czasu. Flip hamburgery ponownie, przenieść do chłodniejszej stronie grilla, szczotkować więcej syropu, i nadal gotować, szczotkowanie z sosem od czasu do czasu, aż Patty rejestruje 125 ° F do 130 ° F na natychmiastowy termometr odczytu dla średnio rzadkie, o 5 minut ogółem, lub 135 ° F do 140 ° F dla średnich, o 6 minut ogółem. Top każdy burger patty z 1 plaster sera, a następnie przenieść do dużego talerza i namiotu z folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Boczek posmarować sosem barbecue i ułożyć bezpośrednio nad gorącą stroną grilla, sosem w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wierzch z sosem barbecue. Gotować, aż dobrze zwęglone, o 1 minutę. Flip i gotować, aż druga strona jest dobrze zwęglone, o 1 minutę dłużej. Top każdy burger patty z trzech kawałków boczku, następnie góry każdy z kilku plasterków cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Bułki tost bezpośrednio nad gorącą stroną grilla, aż rumiane, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Ułóż dolne bułki na desce do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
9
Przenieść patty / boczek / cebula do dolnej bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
10
Wierzch bułki z sosem barbecue i zamknij kanapkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
11
Serw.

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill w menu? Spróbuj sparować z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jedno wino, którego możesz spróbować to Carnivor Zinfandel. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel jest soczysty, odważny, duży i aromatyczny, z nutami przypraw o gładkim dotyku dla pełnego podniebienia. Intensywne ciemne smaki owoców jeżyny, śliwki i boysenberry są dopasowane do nut mokki, ciemnej czekolady, czarnego pieprzu i przypraw do pieczenia. Smaki wanilii i prażonych migdałów utrzymują się z długim, gładkim wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn