Burgery wołowe, miętowe i Pepperoncini z sosem cytrynowo-Feta

Wołowina, mięta, i Pepperoncini hamburgery z sosem cytrynowo-Feta może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 5. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bułki hamburgerowe, sok z cytryny, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Podobne przepisy to Hamburgery wołowe glazurowane miodowo-Chipotle z sosem miętowo-awokado, Burgery ze szpinakiem i fetą z kurczakiem (aka Spanakopita Burgers) z grillowanym Halloumi, pieczoną czerwoną papryką i sosem szpinakowo-Feta, oraz Fetan i miętowe hamburgery jagnięce (smażyć na patelni lub grillować).
Instrukcje
Aby przygotować smak, połączyć pomidory, 1 łyżkę mięty i 1 łyżkę soku; przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Aby przygotować sos, umieść ser feta i następne 4 składniki (przez czosnek) w robocie kuchennym i przetworzyć 2 minuty lub do gładkiej, skrobanie boków. Kryj się i wyluzuj.
Przygotować grill lub brojlerów.
Aby przygotować hamburgery, połącz 1/2 szklanki mięty i 6 kolejnych składników (przez wołowinę). Podzielić mieszaninę na 5 równych porcji, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Umieścić paszteciki na ruszcie lub patelni brojlerów pokryte sprayem do gotowania; gotować 5 minut z każdej strony lub aż gotowe.
Umieść 1 patty na dolnej połowie każdej bułki; top z 1/4 filiżanki smak.
Skropić każdą porcję z około 2 łyżkami sosu; top z najlepszych połówek bułek.
Uwaga na wino: sos z cytryny, sera feta i jogurtu na tym smacznym hamburgerze dodaje słony, pikantny smak, który może sprawić, że wiele czerwonych win smakuje płasko i matowo. Więc zdecydować się na świeże, czyste, wytrawne białe wino zamiast (kto powiedział, że białe wina nie idą z czerwonym mięsem?). Mój ulubiony wybór: zgryźliwy Pinot grigio, serwowany dobrze schłodzony. 2003 Zenato Pinot Grigio z Veneto, Włochy, to niedrogi wybór w około $ - Karen MacNeil