Burgery Wieprzowe Z Orzechami Pekanowymi Z Suszonymi Morelami-Chipotle Majonezem

Przepis Pekan-Crusted wieprzowe hamburgery z suszonymi morelami-Chipotle majonez może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 33 minuty. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 728 kalorii. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka mielonej wieprzowiny, pekan, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery wieprzowe-Pekan-Crusted i morela cebula Chipotle Nadziewane, Suszone Morele-Chipotle Majonez, oraz Burgery Taco Z Majonezem Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz zimny ruszt do gotowania z grilla z natryskiem do gotowania i umieścić na grillu. Rozgrzej grill do 350 do 400(średnio-wysoko) ciepła.
Delikatnie połączyć wieprzowinę i zarezerwowane 2 łyżki. mieszanka majonezu do wymieszania, za pomocą rąk. Kształt na 4 (4-calowe szerokości, 1-calowe grubości) paszteciki.
Wymieszać masło i kolejne 3 składniki w małej misce, aż dobrze się wymieszają.
Posypać każdy patty z około 2 łyżki. mieszanina orzechów pekan (około 1 łyżki. z każdej strony), delikatnie naciskając, aby przylegać.
Grillowane paszteciki wieprzowe pokryte orzechami pekan, pokryte pokrywą grilla, ponad 350 do 400 (średnio-wysokie) podgrzać 6 do 8 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr do mięsa włożony do centrów rejestruje 15
Bułki Grill, ściąć boki w dół, 1 do 2 minut lub do lekko tosty.
Hamburgery podawać na bułkach z sałatą i suszonym majonezem morelowo-Chipotowym.