Burgery wegetariańskie z ciecierzycą i orzechami włoskimi

Burgery wegetariańskie z ciecierzycą i orzechami włoskimi
Przepis wegetariańskie hamburgery wykonane z ciecierzycy i orzechów włoskich może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,19 zł za porcję. To danie główne ma 342 kalorie, 14g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, ząbki czosnku, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Zielone Curry Wegetariańskie Burgery z czarną fasolą i orzechami włoskimi, Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Ciecierzycą, Orzechami Włoskimi I Owocami Jesieni, oraz Skomponowana Sałatka z pieczonych brokułów, Romaine, ciecierzycy i orzechów włoskich dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj wszystkie składniki i połóż je out.In Robot puls czosnek, cebula, i rozmaryn aż posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodaj ciecierzycę, pietruszkę i bułkę tartą i pulsuj, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3
Przenieść mieszaninę do miski i wymieszać orzechy włoskie, jajko, sól i pieprz, do smaku, aż dobrze połączone. Formuj mieszaninę na cztery 3-calowe paszteciki. Chill paszteciki, pokryte, co najmniej 1 godzinę i do 1 day.In duża patelnia (żeliwo pomaga tworzyć ładną skorupę, ale działa też nonstick) rozgrzać olej na umiarkowanym ogniu, aż będzie gorący, ale nie palenie. Gotować paszteciki na złoty kolor, o 4 protokół z każdej strony.Ułóż hamburgery na wyłożonej folią blasze do pieczenia i podgrzewaj w piekarniku 350 stopni przez około 5 do 10 minut lub aż będą gotowe do podania. Możesz pominąć ten ostatni krok, jeśli chcesz, ale to sprawia, że hamburgery trochę gorętsze, plus to daje czas, aby zakończyć przygotowywanie wszystkich innych składników posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn