Burgery wegetariańskie z ciecierzycą i orzechami włoskimi

Przepis wegetariańskie hamburgery wykonane z ciecierzycy i orzechów włoskich może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,19 zł za porcję. To danie główne ma 342 kalorie, 14g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, ząbki czosnku, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Zielone Curry Wegetariańskie Burgery z czarną fasolą i orzechami włoskimi, Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Ciecierzycą, Orzechami Włoskimi I Owocami Jesieni, oraz Skomponowana Sałatka z pieczonych brokułów, Romaine, ciecierzycy i orzechów włoskich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj wszystkie składniki i połóż je out.In Robot puls czosnek, cebula, i rozmaryn aż posiekane.
Dodaj ciecierzycę, pietruszkę i bułkę tartą i pulsuj, aż się połączą.
Przenieść mieszaninę do miski i wymieszać orzechy włoskie, jajko, sól i pieprz, do smaku, aż dobrze połączone. Formuj mieszaninę na cztery 3-calowe paszteciki. Chill paszteciki, pokryte, co najmniej 1 godzinę i do 1 day.In duża patelnia (żeliwo pomaga tworzyć ładną skorupę, ale działa też nonstick) rozgrzać olej na umiarkowanym ogniu, aż będzie gorący, ale nie palenie. Gotować paszteciki na złoty kolor, o 4 protokół z każdej strony.Ułóż hamburgery na wyłożonej folią blasze do pieczenia i podgrzewaj w piekarniku 350 stopni przez około 5 do 10 minut lub aż będą gotowe do podania. Możesz pominąć ten ostatni krok, jeśli chcesz, ale to sprawia, że hamburgery trochę gorętsze, plus to daje czas, aby zakończyć przygotowywanie wszystkich innych składników posiłku.