Burgery Wegetariańskie Bulgur z majonezem limonkowym

Burgery Wegetariańskie Bulgur z majonezem limonkowym
Przepis Bulgur Veggie Burgers z majonezem limonkowym jest gotowy w około 1 godzinę i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, orzechy włoskie, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burgery wegetariańskie z majonezem kolendry, Burgery wegetariańskie z majonezem tahini, oraz Hamburgery z łososia z majonezem limonkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połowę cebuli ugotować z 1/4 łyżeczki soli w oleju w małym ciężkim rondlu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać bulgur i wody i gotować, przykryte, na małym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta, 15 do 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
WodaWoda
3
Przełożyć do miski i wymieszać z fasolą i sosem sojowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Pulse mieszanka bulgur, orzechy włoskie, czosnek, kolendra, kminek, cayenne, zaokrąglone 1/4 łyżeczka soli, 1/2 łyżeczka pieprzu, i pozostałe cebula w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
BulgurBulgur
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
KminekKminek
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
5
Forma zaokrąglone 1/2 szklanki mieszaniny na 4 (31/2-cala średnicy) paszteciki. Schłodzić co najmniej 10 minut.
6
Podczas gdy paszteciki ostygną, wymieszaj majonez, skórkę i sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
SokSok
7
Przygotować grill do bezpośredniego gotowania na gorąco na średnio gorącym węglu drzewnym (średnie ciepło dla gazu). Umieść perforowany arkusz grilla na grillu i rozgrzej 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Smaruj paszteciki olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Olej Grill arkusz, następnie grill hamburgery na arkuszu grilla, pokryte tylko w przypadku korzystania z grilla gazowego, ostrożnie obracając raz, aż złoty kolor będzie złoty, łącznie około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Hamburgery podawać na grzance z majonezem limonkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
TostyTosty
WapnoWapno
1
* Hamburgery można gotować na piecu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
2
Podgrzać 1 łyżka oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż się połyskuje, a następnie gotować paszteciki, ostrożnie obracając raz, aż złoty kolor brązowy, o 8 łącznie minut.* Niegotowane paszteciki można schłodzić, przykryć, do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
W porcji: 399 kalorii, 22g tłuszczu (3G nasycone), 4mg cholesterolu, 768mg sodu, 43g węglowodanów, 10g błonnika, 12g białka
4
Dane Żywieniowe
5
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn