Burgery Sushi Z Tuńczykiem

Burgery sushi z tuńczykiem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 171 kalorii, 27g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $3.98 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka steków z tuńczyka, przyprawiony ocet ryżowy, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Spróbuj Crunchy Tuna " sushi, Dip sushi Tunan i łosoś, oraz Pikantna Rolada Z Tuńczykiem-Sushi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 3/4 szklanki tuńczyka w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Połącz puree z tuńczyka, pozostały posiekany tuńczyk, cebulę i kolejne 4 składniki (przez cukier). Podzielić mieszaninę na 6 równych porcji za pomocą mokrych rąk, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Umieść paszteciki na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 2 minuty. Turn paszteciki nad; grill 1 minutę lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć z grilla; odstawić 5 minut.