Burgery Sushi Z Tuńczykiem

Burgery Sushi Z Tuńczykiem
Burgery sushi z tuńczykiem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 171 kalorii, 27g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $3.98 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka steków z tuńczyka, przyprawiony ocet ryżowy, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Spróbuj Crunchy Tuna " sushi, Dip sushi Tunan i łosoś, oraz Pikantna Rolada Z Tuńczykiem-Sushi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Umieść 3/4 szklanki tuńczyka w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Połącz puree z tuńczyka, pozostały posiekany tuńczyk, cebulę i kolejne 4 składniki (przez cukier). Podzielić mieszaninę na 6 równych porcji za pomocą mokrych rąk, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
4
Umieść paszteciki na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 2 minuty. Turn paszteciki nad; grill 1 minutę lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Wyjąć z grilla; odstawić 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Dwa winorośle Columbia Valley Merlot z 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn