Burgery Nadziewane cebulką i Brie
Burgery Nadziewane cebulką i Brie mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.35 za porcję. To danie główne ma 865 kalorii, 40g białka, oraz 68 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz brie, sól i pieprz, pomidor i sałatę oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Brie i karmelizowana cebula Nadziewane burgery, Hamburgery z indyka-pieczarki z cebulką-majonez cytrynowy, oraz burgery z kurczaka z jabłkiem i brie.
Instrukcje
Rozpal grilla. Przyprawić mieloną wołowinę solą i pieprzem i uformować w osiem pasztecików 4-calowych, które są nieco grubsze w środku. Top 4 pasztecików z plasterkiem Brie i skąpą łyżką pasty scallion. Top z 4 Pozostałe paszteciki, szczypanie krawędzi do uszczelnienia.
Szczotka hamburgery z olejem i grill na dużym ogniu, obracając raz lub dwa razy, o 8 protokół do średnio rzadkich mięsa.
Tymczasem majonez wymieszać z pozostałą pastą scallion. Grill bułki do tosty.
Rozprowadzić majonez na dnie bułek i top z hamburgery, pomidory i sałata. Zamknij hamburgery i służyć.