Burgery czosnkowo-tymiankowe z grillowanym pomidorem

Burgery czosnkowo-tymiankowe z grillowanym pomidorem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać befsztyk pomidor, tymianek, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwica grillowana z czosnkiem i tymiankiem, [] Grillowany kurczak z czosnkiem, musztardą pełnoziarnistą i sosem śmietanowym tymiankowym, oraz Grillowany kurczak czosnkowo-Tymiankowo-paprykowy z awokado i sałatką z fasoli + gratis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Połącz pierwsze 5 składników w średniej misce. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Dodać paszteciki do patelni; gotować 4 protokół z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Usuń paszteciki z patelni.
Dodaj plasterki pomidora na patelnię; gotować 1 minutę z każdej strony.
Rozprowadzić około 3/4 łyżeczki musztardy na dolnej połowie każdej rolki; na wierzchu z 1 liściem sałaty, 1 patty, 1 plastrem pomidora i górną połową rolki.