Burger z Taleggio, pancettą i cebulowo-musztardowym smakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Burger z Taleggio, Pancettan i cebulowo-musztardowym smakiem. Jedna porcja zawiera 928 kalorii, 52g białka, oraz 71 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.99 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Idź do sklepu i odebrać sól i pieprz, befsztyk pomidor, sałata bibb, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chilli burger z pieczonymi pomidorami i czerwoną cebulą, Focaccia Faszerowana Taleggio I Pancettą, oraz Grillowany ser z konfiturą cebulową, Taleggio i Escarole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Zacznij od formowania mięsa na 4 paszteciki o grubości 3/4 cala. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do grillowania.
Połącz 2 szklanki wody, ocet, nasiona, miód i sól w średnim rondlu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować na średnim ogniu, aż płyn zmniejszy się do kremowej konsystencji, o 12 protokół.
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż karmelizowane i złoty kolor, o 20 protokół.
Dodać bulion cielęcy i gotować, aż patelnia jest sucha, o 3 protokół. Mieszać cebulę do mieszaniny nasion gorczycy i rezerwy, aż potrzebne.
Tymczasem, położyć pancetta na blasze do pieczenia i piec, aż złoty kolor i chrupiące, 12 do 15 protokół.
Posypać hamburgery obficie z solą i pieprzem i grill, aż średnio rzadkie, 4 minut na stronie. Toast bułki na grillu i umieścić 1 uncja sera na górze każdego burger. Zamknij pokrywkę, aż ser topi się i staje się lepki, około 30 sekund.
Umieścić hamburgery na bułki i góry każdy z smakiem i 2 plastry pancetta.
Udekorować pomidorami i sałatą i podawać.