Burger z Taleggio, pancettą i cebulowo-musztardowym smakiem

Burger z Taleggio, pancettą i cebulowo-musztardowym smakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Burger z Taleggio, Pancettan i cebulowo-musztardowym smakiem. Jedna porcja zawiera 928 kalorii, 52g białka, oraz 71 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.99 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Idź do sklepu i odebrać sól i pieprz, befsztyk pomidor, sałata bibb, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chilli burger z pieczonymi pomidorami i czerwoną cebulą, Focaccia Faszerowana Taleggio I Pancettą, oraz Grillowany ser z konfiturą cebulową, Taleggio i Escarole dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Zacznij od formowania mięsa na 4 paszteciki o grubości 3/4 cala. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1
Połącz 2 szklanki wody, ocet, nasiona, miód i sól w średnim rondlu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować na średnim ogniu, aż płyn zmniejszy się do kremowej konsystencji, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż karmelizowane i złoty kolor, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Dodać bulion cielęcy i gotować, aż patelnia jest sucha, o 3 protokół. Mieszać cebulę do mieszaniny nasion gorczycy i rezerwy, aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Tymczasem, położyć pancetta na blasze do pieczenia i piec, aż złoty kolor i chrupiące, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Posypać hamburgery obficie z solą i pieprzem i grill, aż średnio rzadkie, 4 minut na stronie. Toast bułki na grillu i umieścić 1 uncja sera na górze każdego burger. Zamknij pokrywkę, aż ser topi się i staje się lepki, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Umieścić hamburgery na bułki i góry każdy z smakiem i 2 plastry pancetta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
8
Udekorować pomidorami i sałatą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn