Burger z pomidorami i mozzarellą
Burger z pomidorami i mozzarellą to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz pod ręką pieprz, bazylia, mozzarella i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Podobne przepisy to Burger z indyka faszerowany mozzarellą z pomidorem i bazylią, Burger Wołowy Z Mozzarellą, oraz Pesto & Mozzarella Indyk Burger.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 F. pokrój cienki kawałek z zaokrąglonego DNA każdego pomidora, aby siedzieli prosto. Każdy pomidor pokroić na pół poziomo. Ułóż połówki pomidorów, pocięte bokiem do góry, na płytkiej patelni do pieczenia lub obramowanej blasze do pieczenia wyłożonej folią.
Skropić olejem, następnie posypać solą i pieprzem. Czosnek rozsypać na pomidorach. Pieczeń, aż zmiękną i rozgrzane przez, o 15 protokół. (Niedojrzałe pomidory mogą trwać od 5 do 15 minut dłużej.) W międzyczasie pokroić mozzarellę na sześć plastrów o grubości 1/2 cala. Za pomocą szpatułki kanapkę każdy plasterek sera między 2 gorącymi połówkami pomidorów. Ciepło pomidorów lekko stopi ser.
Skropić sokami zebranymi na patelni i udekorować bazylią.Wskazówka: aby łatwo pokroić miękki ser, taki jak świeża mozzarella, najpierw zamrozić go na 30 minut. Doprowadzić plastry do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem przepis.