Burger z pomidorami i mozzarellą

Burger z pomidorami i mozzarellą
Burger z pomidorami i mozzarellą to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz pod ręką pieprz, bazylia, mozzarella i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Podobne przepisy to Burger z indyka faszerowany mozzarellą z pomidorem i bazylią, Burger Wołowy Z Mozzarellą, oraz Pesto & Mozzarella Indyk Burger.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 F. pokrój cienki kawałek z zaokrąglonego DNA każdego pomidora, aby siedzieli prosto. Każdy pomidor pokroić na pół poziomo. Ułóż połówki pomidorów, pocięte bokiem do góry, na płytkiej patelni do pieczenia lub obramowanej blasze do pieczenia wyłożonej folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Skropić olejem, następnie posypać solą i pieprzem. Czosnek rozsypać na pomidorach. Pieczeń, aż zmiękną i rozgrzane przez, o 15 protokół. (Niedojrzałe pomidory mogą trwać od 5 do 15 minut dłużej.) W międzyczasie pokroić mozzarellę na sześć plastrów o grubości 1/2 cala. Za pomocą szpatułki kanapkę każdy plasterek sera między 2 gorącymi połówkami pomidorów. Ciepło pomidorów lekko stopi ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
3
Skropić sokami zebranymi na patelni i udekorować bazylią.Wskazówka: aby łatwo pokroić miękki ser, taki jak świeża mozzarella, najpierw zamrozić go na 30 minut. Doprowadzić plastry do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem przepis.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarellaświeża Mozzarella
Ser MiękkiSer Miękki
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn