Burger z pomidorami i mozzarellą

Burger z pomidorami i mozzarellą
Burger z pomidorami i mozzarellą to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz pod ręką pieprz, bazylia, mozzarella i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Podobne przepisy to Burger z indyka faszerowany mozzarellą z pomidorem i bazylią, Burger Wołowy Z Mozzarellą, oraz Pesto & Mozzarella Indyk Burger.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 F. pokrój cienki kawałek z zaokrąglonego DNA każdego pomidora, aby siedzieli prosto. Każdy pomidor pokroić na pół poziomo. Ułóż połówki pomidorów, pocięte bokiem do góry, na płytkiej patelni do pieczenia lub obramowanej blasze do pieczenia wyłożonej folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Skropić olejem, następnie posypać solą i pieprzem. Czosnek rozsypać na pomidorach. Pieczeń, aż zmiękną i rozgrzane przez, o 15 protokół. (Niedojrzałe pomidory mogą trwać od 5 do 15 minut dłużej.) W międzyczasie pokroić mozzarellę na sześć plastrów o grubości 1/2 cala. Za pomocą szpatułki kanapkę każdy plasterek sera między 2 gorącymi połówkami pomidorów. Ciepło pomidorów lekko stopi ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Skropić sokami zebranymi na patelni i udekorować bazylią.Wskazówka: aby łatwo pokroić miękki ser, taki jak świeża mozzarella, najpierw zamrozić go na 30 minut. Doprowadzić plastry do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem przepis.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarellaświeża Mozzarella
Ser MiękkiSer Miękki
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn