Buraki z sosem orzechowo-czosnkowym (Pkhali)

Buraki z sosem orzechowo-czosnkowym (Pkhali)
Buraki z sosem orzechowo-czosnkowym (Pkhali) mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 80 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka orzechów włoskich, mielonego pieprzu, mielonej kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane sardynki z sosem czosnkowo-orzechowym, Makaron z kremowym sosem czosnkowo-orzechowym, oraz Mołdawski bakłażan z czosnkiem i sosem orzechowym (przystawka) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Połącz mieszankę orzecha włoskiego i buraków w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn