Buraki Z Malinowo-Pomarańczową Glazurą

Buraki Z Malinowo-Pomarańczową Glazurą
Buraki z Malinowo-pomarańczową glazurą to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 110 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, buraki, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Prażone buraki z glazurą balsamiczną, Prażone Buraki Czerwone I Żółte Z Glazurą Balsamiczną, oraz Buraki marynowane różowe i malinowe.

Instrukcje

1
Pozostaw korzeń i 1-calową łodygę na burakach; szoruj pędzlem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2
Umieścić w dużym rondlu; przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 35 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
4
Odcedzić; ostudzić. Odciąć korzenie buraka; zetrzeć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Pokroić buraki w plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
6
Połącz dżem i następne 5 składników w dużej patelni nonstick; gotuj na średnim ogniu, aż dżem i margaryna stopią się, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodać buraki; gotować aż do całkowitego ogrzania, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
8
Połączyć skrobię kukurydzianą i skoncentrować; mieszać do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
9
Dodać do mieszanki buraczanej; gotować aż będzie gęsty i bąbelkowy, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn