Buraki Z Malinowo-Pomarańczową Glazurą
Buraki z Malinowo-pomarańczową glazurą to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 110 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, buraki, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Prażone buraki z glazurą balsamiczną, Prażone Buraki Czerwone I Żółte Z Glazurą Balsamiczną, oraz Buraki marynowane różowe i malinowe.
Instrukcje
Pozostaw korzeń i 1-calową łodygę na burakach; szoruj pędzlem.
Umieścić w dużym rondlu; przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 35 minut lub do miękkości.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą.
Odcedzić; ostudzić. Odciąć korzenie buraka; zetrzeć Skórki.
Pokroić buraki w plastry o grubości 1/4 cala.
Połącz dżem i następne 5 składników w dużej patelni nonstick; gotuj na średnim ogniu, aż dżem i margaryna stopią się, stale mieszając.
Dodać buraki; gotować aż do całkowitego ogrzania, często mieszając.
Połączyć skrobię kukurydzianą i skoncentrować; mieszać do dobrze wymieszane.
Dodać do mieszanki buraczanej; gotować aż będzie gęsty i bąbelkowy, ciągle mieszając.