Bumpy Chicken

Bumpy Chicken
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Bumpy kurczak może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 278 kalorii, 39g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz regularne majonez, cebula, musztarda dijon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Śniadanie Wyboiste Ciasto, Chocolate Chip Bumpy Cakes, oraz Chleb Świętojański # Niedzielna Kolacja.

Instrukcje

1
W 10-do 12-calowej patelni nonstick, wymieszać grzyby, cebulę i czosnek na średnim ogniu, aż grzyby zaczną brązowieć, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Tymczasem kurczaka opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
Umieścić piersi w naczyniu do pieczenia 9 na 13 cali i piec, odsłonięty, w piekarniku 375 przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Gdy mieszanina grzybów zostanie wykonana, usuń ją z ognia. Wymieszać z musztardą, kaparami, octem, ostrym sosem i majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
5
Rozłóż mieszankę grzybową na kurczaku i kontynuuj pieczenie, aż kurczak nie będzie już różowy w środku najgrubszej części (wycięty do testu), 15 do 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
6
Przełożyć na talerze i udekorować gałązkami pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
7
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn